Szukaj

Produkty

Kategorie

Kolekcje

Producenci

Brak wyników

Kawa ziarnista Brazylia Diamantina

Jest polecana zarówno do epresso jak i delikatnych kaw mlecznych. Klasyczne nuty czekolady i orzechów uzyskamy zaparzając ją w ekspresach domowych, kawiarce lub jako tradycyjna zalewajka

28.50 zł

Kawa jasno palona, o niskiej kwasowości i posmaku mlecznej czekolady oraz orzechów. Ziarna poddane zostały obróbce naturalnej, dzięki czemu zyskały pełne body oraz intensywną słodycz. Pochodzenie: Brazylia, region Cerrado.

Rekomendowany sposób przygotowania: kawiarka, French Press, aeropress, ekspres automatyczny, ekspres kolbowy

Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a posmak jaki nam towarzyszy podczas picia pochodzi ze specyfiki ziaren, oraz procesu wypalania.

Szczegóły:

  • profil smakowy: mleczna czekolada i orzechy
  • skład: arabika
  • stopień palenia: jasny
  • zawartość kofeiny: średnia
  • kwasowość: niska
  • gorycz: niska
  • słodycz: wysoka
  • jakość kawy speciality: 83- 85 pkt

Zapisz się do newslettera

Chcesz otrzymywać nowości? Zostaw swój e-mail

Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą Polityką Prywatności

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj

Wyślij wiadomość

Podaj swój adres email a powiadomimy Cię gdy produkt pojawi się na stanie.