




Ta kawa smakuje przygodą! Zaparz ją tam gdzie chcesz, tak jak chcesz i ciesz się chwilą relaksu na łonie przyrody z kubkiem ulubionej kawy w dłoni.
For a Good Trip to druga edycja ziaren idealnych do zaparzenia w plenerze! Filiżanka aromatycznej kawy w otoczeniu drzew i świeżego, rześkiego powietrza, to chyba jedna z największych przyjemności w życiu. To także siła napędowa poszukiwaczy przygód i chwila relaksu dla spragnionych urlopu.
Ziarna For a Good Trip to wysokiej jakości kawa (83.5 pkt) pochodząca z Peru z regionu Monteverde, poddana obróbce fully washed. Wypaliliśmy ją w stylu omni, aby po zaparzeniu w kawiarce lub metodami przelewowymi oddała rześki i zarazem delikatny w smaku napar. Odnajdziesz w niej nuty owoców granatu przeplatające się z toffi, suszonymi owocami i mleczną czekoladą.
Kawa ta powstała w myśl cieszenia się pysznym naparem na łonie przyrody bez potrzeby rezygnowania ze smaku i jakości.
For a Good Trip to nie tylko czarny napar, ale uczucie, które wiąże się z byciem poza domem, poza codziennością i poza wszystkimi obowiązkami. Ta kawa smakuje przygodą!
Rekomendowany sposób przygotowania:
Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania na rzemieślniczym piecu Gothot z 1958 r.