• Bestseller
  • W zestawie oszczędzasz 14,60 zł
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki
Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki

Zestaw startowy 4 x 250g - mieszanki

109,00 zł

Zapakuj na prezent

Ilość

 

Darmowa dostawa od 99 zł

 

1 - 2 dni robocze

Zestaw czterech ciemno palonych kaw idealnych do ekspresu, dzięki któremu znajdziesz swój idealny smak kawy!

Na Twoje życzenie mielimy świeżo paloną kawę zawsze tuż przed wysyłką.

Metody parzenia

kawiarka

ekspres automatyczny

ekspres kolbowy

Nasze 4 bestsellery w jednym zestawie.

Zestaw startowy 4 x 250g mieszanki powstał, aby wprowadzić Cię w świat świeżo palonej kawy idealnej pod domowe ekspresy automatyczne, kolbowe, kawiarki, French Pressy i zalewajki.

Są to mieszanki kaw naszego autorstwa, w których ziarna pochodzą z różnych stron świata. Celem stworzenia każdej z nich było uzyskanie niepowtarzalnych smaków, poprzez łączenie różnych odmian ziaren o charakterystycznych profilach smakowych.

mieszanki 1.gif
Zestaw startowy mieszanki_670x555.png

Szczegóły produktu

Metody parzenia
kawiarka, ekspres automatyczny, ekspres kolbowy, zalewajka
W skład zestawu wchodzą
Brazylijski Duet 250g - profil smakowy: gorzka czekolada i orzechy
Mleczny Klasyk 250g - profil smakowy: słodka czekolada i migdały
Słodki Shot 250g - profil smakowy: karmel i kakao
Włoska Robota 250g - profil smakowy: czekolada i nugat
Dodatkowe informacje :
  • Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania.
  • Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, działanie 3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R.
Loading...