Kawa ziarnista przelewowa 6 AM
Kawa ziarnista przelewowa 6 AM
Kawa ziarnista przelewowa 6 AM
Kawa ziarnista przelewowa 6 AM
żurawina , czekolada deserowa , czerwone owoce

Kawa ziarnista przelewowa 6 AM

39,00 zł

Waga

Ilość

 

Darmowa dostawa od 119 zł

 

1 - 2 dni robocze

Kwasowość
Gorycz
Słodycz

Kawa przelewowa 6AM to wyjątkowa edycja ziaren, o słodkich czekoladowych nutach z dodatkiem soczystych owoców. Ta kawa ziarnista powstała po to, aby pomóc Ci dobrze rozpocząć każdy dzień. 

Na Twoje życzenie mielimy świeżo paloną kawę zawsze tuż przed wysyłką.
Na Twoje życzenie mielimy świeżo paloną kawę zawsze tuż przed wysyłką.

Metody parzenia

drip

drip

kawiarka

kawiarka

ekspres kolbowy

ekspres kolbowy

Profil smakowy

żurawina

żurawina

czekolada deserowa

czekolada deserowa

czerwone owoce

czerwone owoce

Ziarna wypalone pod przelew, w stylu amerykańskim - czyli minimalnie ciemniej

Kawa z projektu 6 AM, to wyselekcjonowane ziarna z Brazylii poddane obróbce naturalnej, wypalone w stylu amerykańskim. Zaparzycie ją w ekspresach oraz kawiarce, świetnie też smakuje w aeropresie, dripie czy chemexie. Odnajdziecie w niej klasyczne nuty słodkiej czekolady i karmelu w połączeniu z delikatnie kwaśną żurawiną, czerwonym jabłkiem, a także czerwonymi owocami.

6 AM.gif

6 AM

Kawa ziarnista 6 AM powstała, aby towarzyszyć nam w podejmowanych wyzwaniach i codziennych rytuałach.

Nieważne czy to będą wcześniejsze pobudki, powrót do aktywności fizycznej, bycie bardziej asertywnym czy po prostu znalezienie czasu na odpoczynek i głęboki oddech. Pobudź swoją kreatywność, naucz się czegoś nowego, doceniaj chwile i doświadczaj całym sobą!

Szczegóły produktu

Skład
Arabika (single)
Metody parzenia
aeropress, drip, ekspres kolbowy, kawiarka
Profil smakowy
czekolada deserowa, czerwone owoce, żurawina
Kwasowość
niska
Gorycz
wysoka
Słodycz
wysoka
Punktacja
84 / 100
Kraj pochodzenia
Brazylia
Wysokość upraw
800 - 1100 m n.p.m.
Obróbka
natural
Odmiana
Różnorodna
Brazylia_1.jpg
Dodatkowe informacje :
  • Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania.
  • Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, działanie 3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R.
Loading...