• Bestseller
Kawa ziarnista Mleczny Klasyk
Kawa ziarnista Mleczny Klasyk
Kawa ziarnista Mleczny Klasyk
Kawa ziarnista Mleczny Klasyk
czekolada , migdały

Kawa ziarnista Mleczny Klasyk

33,90 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 27,12 zł

Waga

Ilość

 

Darmowa dostawa od 119 zł

 

2 - 3 dni robocze

Kwasowość
Gorycz
Słodycz


Idealna baza do kaw mlecznych! Jeśli jesteś miłośnikiem delikatnego cappuccino, polubisz ją od pierwszego łyku.

Na Twoje życzenie mielimy świeżo paloną kawę zawsze tuż przed wysyłką.
Na Twoje życzenie mielimy świeżo paloną kawę zawsze tuż przed wysyłką.

Metody parzenia

ekspres kolbowy

ekspres kolbowy

kawiarka

kawiarka

french press

french press

Profil smakowy

czekolada

czekolada

migdały

migdały

Jasno palone ziarna w stylu espresso, które również sprawdzą się w metodach przelewowych.

Mleczny Klasyk to nasz autorski blend do którego wybraliśmy 3 arabiki z Brazylii, Etiopii i Gwatemali, aby uzyskać bardzo delikatną kawę. Krótszy proces palenia, który zastosowaliśmy podczas wypalania tej kawy, wydobył z ziaren wszystko to, co najlepsze, czyli posmak migdałów i mlecznej czekolady. Jeśli szukasz jasno palonej kawy pod espresso, to będzie świetny wybór. Mieszanka ziaren skomponowana pod kawy mleczne.

Kawa, która się nie nudzi!

Kawa ziarnista Mleczny Klasyk
Kawa ziarnista Mleczny Klasyk

Szczegóły produktu

Skład
Arabika (mieszanka)
Metody parzenia
ekspres kolbowy, french press, ekspres automatyczny, zalewajka, ekspres przelewowy, kawiarka
Profil smakowy
czekolada, migdały
Profil palenia
ESPRESSO (jasny)
Kwasowość
średnia
Gorycz
niska
Słodycz
wysoka
Punktacja
81 - 83 pkt
Kraj pochodzenia
Brazylia, Etiopia, Gwatemala
Dodatkowe informacje :
  • Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania.
  • Projekt dofinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, działanie 3.2. Wsparcie wdrożeń wyników prac B+R.
Loading...