




Bestseller do ekspresu i kawiarki
Idealnie skomponowana mieszanka w stylu włoskiego espresso, z charakterystyczną cremą i gęstym body.
Mieszanka w stylu włoskim, która po spróbowaniu przeniesie Was do słonecznej Italii. Idealna kawa na zakończenie posiłku gęstym kremowym espresso, jak również świetna baza do kaw mlecznych. Jest to jedyna w naszej ofercie mieszanka ziaren Arabiki i Robusty indyjskiej, którą wypalamy najdłużej, aby zniwelować kwasowość a jednocześnie wyciągnąć z ziaren jak najwyższą słodycz.
Rekomendowany sposób przygotowania:
• ekspres kolbowy
• ekspres automatyczny
• tradycyjny (zalewajka)
• kawiarka
Nasza kawa nie jest aromatyzowana, a charakterystyczny gładki i słodki smak, głęboki aromat, oraz posmak jaki nam towarzyszy podczas picia, pochodzi ze specyfiki ziaren, a także procesu wypalania na rzemieślniczym piecu Gothot z 1958 r.
Kawę Włoska Robota możesz zamówić w opakowaniach 250 g, 1 kg oraz 3 x 1 kg - opcja idealna do biura.